Kordaat Crossfit

Template

Wat is CrossFit?

CrossFit is de trainingsmethode die functionele bewegingen toepast op een hoge intensiteit. De trainingen zijn elke dag anders. Er wordt gewerkt aan je algehele conditie en kracht door alle resultaten meetbaar te maken. CrossFit is werkelijk voor iedereen. Dit komt door de schaalbaarheid van de bewegingen. En door de goede schaalbaarheid boekt iedereen progressie!

Waarom Kordaat?

Jouw persoonlijke groei hebben wij hoog in het vaandel staan. Binnen Kordaat wordt daarom onder begeleiding van één van onze coaches gewerkt in de kleinste groepen van Almere! Door middel van de professionele coaching wordt met een scherp oog gelet op de technieken die worden toegepast, rekening houdend met jouw niveau en doel(en). Het principe dat wij aanhouden tijdens iedere les is: Techniek, consistentie in de techniek, en dan pas volgt intensiteit (hogere gewichten en snellere tijden).

Om in jouw specialistische wensen te voorzien biedt Kordaat geheel kosteloos gymnastiek en olympisch gewichthef lessen aan, zodat je jouw CrossFit ervaring tot een maximaal succes kunt maken!

Hoe begin ik?

Kom vooral jezelf eerst overtuigen tijdens een proefles. Om te starten bij Kordaat met CrossFit dien je eerst de beginnerslessen te doorlopen. Deze vier lessen van ieder een uur leren je de basis bewegingen van CrossFit, en geven je een klein voorproefje van wat je kan verwachten in de reguliere lessen.

Deze lessen vinden plaats op woensdag van 17:45 tot 18:45 en zondag van 11:15 tot 12:15, de kosten hiervoor bedragen €75. Heb je een dergelijke beginnersles (of on-ramp) al gedaan bij een andere CrossFit Box, dan kan er in overleg worden besloten om de beginnerslessen over te slaan.

Houd jezelf niet tegen

Boek nu een gratis proefles

Kies je eigen tempo

Template Abonnementen

maandelijks opzegbaar

2X per week knallen

€65 per maand

3X per week stappen maken

€75 per maand

Onbeperkt genieten

€85 per maand

Na 7 jaar achter een bureau en in de auto te hebben doorgebracht als vertegenwoordiger weet ik hoe het is om onvoldoende te bewegen. Uiteindelijk heb ik het roer flink omgegooid en van mijn hobby mijn werk gemaakt. Als trainer/coach en atleet heb ik ervaring op alle vlakken, van afvallen, tot revalideren, en van competitief trainen tot sportspecifiek trainen. Mijn doel is middels sport een ieder op zijn/haar eigen manier het maximale uit het leven te halen.

Je krijgt wat je nodig hebt, verpakt zoals alleen jij ervan kunt genieten!

Aalo Personal Trainer // CrossFit Level 1 // CrossFit Level 2 //
CrossFit Gymnastics // CrossFit Olympic Weightlifting // CrossFit Judges course

Professioneel opgeleid

Crossfit Trainers

Orlando Callender

Template

Wat vinden mensen van ons

ervaringen

Ik sport hier nu een jaar. Erg goede begeleiding door de kleine groepen, positieve trainers en leuke community. Nieuwe trainers worden door de Kordaat zelf opgeleid en dat merk je.

Paul Alma

Crossfitter

No nonsense, super netjes, hard werken en een goede dosis plezier. Hele fijne gym. Progressie gegarandeerd.”

Reinout Priesterbach

Crossfitter

Goede, enthousiaste en professionele coaching waarbij de techniek en kwaliteit bovenaan staat. Een fijne, enthousiaste, nu nog kleine, community. Serieus leuk trainen op je eigen niveau.

Tarifa Alberg

Crossfitter

Partners

Neem eens een kijkje

Vind ons op social media

Neem Contact op