Krachttraining

Full Body Krachttraining

Full Body Krachttraining bij Kordaat World of Weights Academy!

Op drie dagen in de week trainen we gericht op het sterker maken van het hele lichaam. Daarvoor krijg je training onder begeleiding van een ervaren krachttrainer. Elke maandagochtend, woensdagochtend en vrijdagochtend een Full Body trainingsuur waar jij echt sterker van wordt. Het kan van 7-8 uur of van 8-9 uur in de weightlifting ruimte!

We gebruiken de compound bewegingen, geen geïsoleerde spiergroepen maar ketens van spiergroepen. Door de intensieve aanpak komt er veel groeihormoon in je lijf vrij en dat zorg juist na je training voor optimaal herstel. Het is heel bewust dat we maximaal 3 kracht trainingen per week hebben. Als je echt sterk wilt worden dan heb je na de zware training juist ook je rust en herstel nodig, vandaar dat je om de dag een training hebt en het weekend vrij. De rust tussen de trainingen is misschien nog wel belangrijker dan de trainingen zelf, in ieder geval als je kijkt naar waar jij dan sterker wordt. Dat is niet in de gym en tijdens je training maar na je training als jij goed uitrust en voldoende goede voeding tot je neemt.

Kom meedoen, je wordt er sterker van, gaat je lekkerder in je lijf voelen zitten en je wordt er gezonder van. Het is bewezen dat mensen die aan krachttraining doen een sterkere botstructuur hebben, een betere doorbloeding kennen, vaak een lagere rusthartslag hebben (je hart is ook een spier) en meer rust en kalmte ervaren in hun dagelijks leven. Krachttraining zou een vast onderdeel van je leven moeten zijn, in welke vorm dan ook.

Voor wie:

Voor een ieder, jong en oud, man of vrouw, de voordelen van krachttraining gelden voor iedereen!!

Beoefen jij een andere sport en zoek je ondersteuning voor je kracht? Dan is dit de ideale plek voor jou. Maar ook voor diegene die krachttraining als hun basistraining willen inzetten ben je hier op de juiste plek. Overleg met de trainer/coach voor de juiste aanpassingen van het standaard programma om het maximale uit je training te halen.

Kun je geen 3x per week? Ook met 2x per week maak je al vorderingen, zeker als je daarnaast ook andere trainingen hebt. Inzetten op het  consequent verbeteren van de kracht is belangrijk om beter te presteren, maar ook om beter te herstellen. Daarnaast is uit onderzoek gebleken dat gericht krachttraining op basis van full-compound movements blessure preventieve gevolgen heeft. Maak je lijf sterk, krijg meer spieren en minder vet. Train voor een gezond, fit en vitale levensstijl, bij Kordaat!

Informeer naar de mogelijkheden en tarieven: weightlifting@kordaatcrossfit.nl.

Full Body Krachttraining bij de Kordaat World of Weights Academy, kom meedoen! Vanaf heden de eerste trainingen, meldt je snel aan!

One thought on “Full Body Krachttraining

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *