Professioneel opgeleid

Onze Coaches

Orlando Callender

Na 7 jaar achter een bureau en in de auto te hebben doorgebracht als vertegenwoordiger weet ik hoe het is om onvoldoende te bewegen. Uiteindelijk heb ik het roer flink omgegooid en van mijn hobby mijn werk gemaakt. Als trainer/coach en atleet heb ik ervaring op alle vlakken, van afvallen, tot revalideren, en van competitief trainen tot sportspecifiek trainen. Mijn doel is middels sport een ieder op zijn/haar eigen manier het maximale uit het leven te halen.

Je krijgt wat je nodig hebt, verpakt zoals alleen jij ervan kunt genieten!

Aalo Personal Trainer // CrossFit Level 1 // CrossFit Level 2 //
CrossFit Gymnastics // CrossFit Olympic Weightlifting // CrossFit Judges course

Trainer

Samantha da Silva

Een aantal jaar geleden verhuisde ik naar Nederland, op zoek naar persoonlijke groei. Ik vond de ideale plek hiervoor uiteindelijk bij CrossFit Kordaat.

Mijn liefde voor bewegen maakte iets in mij wakker, een passie, een vuur. Uiteindelijk heeft dit me doen besluiten mijn baan te verlaten en Fulltime CrossFit coach te worden.

Als coach ben ik vooral geïnteresseerd in wat jou de persoon maakt die je vandaag bent, zodat ik je kan helpen de persoon te worden die je morgen wilt zijn!

CrossFit Level 1

Milou Dalmolen

Sport en bewegen is de rode draad door mijn leven, mijn passie. Na jarenlang competitief te hebben getennist ben ik in 2018 voor het eerst in aanraking gekomen met CrossFit. Uiteraard, liefde op het eerste gezicht! Van eenmaal per week, samen met veel tennis, naar elke dag CrossFit in combinatie met wat minder tennis. 

Vanwege mijn ervaring als tennis-, fitness- en personal coach stond ik dan ook al snel in de box als CrossFit coach. Het functioneren van het menselijk lichaam heb ik altijd al fascinerend gevonden. Na theoretische kennis te hebben vergaard door gestartte studies als Excercise Science, Sportspsychology en Humans Movement Sciences, ben ik de focus gaan leggen op het coachen.

Naast mijn doel als coach om het maximale uit jou te halen op zowel mentaal als fysiek vlak, sta ik ook voor plezier in de sport die jij beoefent. Ik zie je graag met een glimlach de box binnenlopen én weer verlaten!

“Don’t go through life, grow through life”

CrossFit Level 1 // CrossFit Level 2 // CrossFit Judges Course

Leine Flamme

Gedreven en enthousiast, dat zijn 2 woorden die mij goed omschrijven. Mijn grootste talent is mijn kennis, enthousiasme en passie en dat wil ik graag overbrengen naar jou! 

Nadat ik ruim 15 jaar in het onderwijs heb gewerkt, waarvan bijna 10 jaar in het buitenland, heb ik de switch gemaakt naar het coachen. Een perfecte combinatie van alles waar mijn hart ligt: lesgeven, motiveren, sociale interactie en het uitdragen van mijn liefde voor bewegen. 

Ik help je om met plezier en veel persoonlijke aandacht je doelen te bereiken.  CrossFit is voor iedereen, het is inclusief. Dat is wat voor mij het CrossFit zo fantastisch mooi maakt.  

‘Dromen heeft geen leeftijdsgrens’.   

CrossFit level 1/ Crosffit level 2/ Crossfit Kids/ CrossFit Online scaling course/ Crossfit judge/ Leerkracht basisonderwijs/ Speciaal Onderwijsakte/ Gymnastic assistant/ Climbing instructor/ Remedial teacher 

Jan Witteveen

Jan Witteveen

Afkomstig uit Friesland en opgeleid op het CIOS en de ALO. De focus van Jan ligt op presteren, het beste uit jezelf halen, doelgericht beter worden, gewoon meedoen is al snel saai, met een doel voor ogen wordt het zoveel interessanter. Of dat doel nu is om aan wedstrijden mee te doen of jezelf te verbeteren in het Olympisch gewichtheffen maakt niet uit. Als er maar een richting is. Als trainer/coach van World of Weights heeft Jan met zijn team al in het eerste jaar aansprekende resultaten weten te behalen. Olympisch gewichtheffen is een uitdagende sport want het vraagt een combinatie van mobiliteit, techniek, kracht en een mentale doorzetting die elke atleet uitdaagt het maximale uit zichzelf te halen, of niet.. en dat is dan ook OK.  Kom meedoen en daag jezelf uit! 

Cios, ALO, Gecertificeerd gewichtheftrainer, turncoach, schaatsrainer ea. en zeer ervaren wedstrijd atleet.

Trainer

Sean da Silva

Sean is afkomstig uit Zuid-Afrika, engels sprekend, en is een paar jaar geleden naar Nederland gekomen. Al sinds jaar en dag beoefent Sean CrossFit, en heeft het zelfs in 2012 tot de Individuele CrossFit Regionals geschopt, en in 2013 met zijn team. Sean heeft een oprechte passie om het maximale uit mensen te halen, niet alleen fysiek, maar ook zeker op mentaal vlak. Coachen zit Sean in het bloed, en zijn aandacht voor details is als geen ander.

Sean is daarnaast een bedreven Olympisch gewichthef coach.

CrossFit Level 1 // CrossFit Level 2 // CrossFit Olympic Weighlifting // HFPA Personal Trainer and Sports Conditioning Coach // BA Sport Psychology (University of Johannesburg)

Neem eens een kijkje

Vind ons op social media

Neem Contact op