Professioneel opgeleid

"Een coach is iemand die voorbij jouw grenzen kijkt en je hiernaartoe mee op reis neemt"

'2 coaches maar?!.....Zeker! wij kennen dus iedereen en kunnen daarom sturen op jouw persoonlijke doelen en wensen!'

 

Orlando Callender (rechts)

Eigenaar, Coach en Personal trainer

Na 7 jaar achter een bureau en in de auto te hebben doorgebracht als vertegenwoordiger weet ik hoe het is om onvoldoende te bewegen. Uiteindelijk heb ik het roer flink omgegooid en van mijn hobby mijn werk gemaakt.

 

Nu 9 jaar later heb ik als coach en atleet ervaring op alle vlakken: van afvallen, tot revalideren, en van competitief trainen tot sportspecifiek trainen. Mijn doel is middels sport een ieder op zijn/haar eigen manier zowel fysiek als mentaal het maximale uit het leven te halen.

Je krijgt wat je nodig hebt, verpakt zoals alleen jij ervan kunt genieten!

Aalo Personal Trainer // CrossFit Level 1 // CrossFit Level 2 //
CrossFit Gymnastics // CrossFit Olympic Weightlifting // 

Luuk de Ronde (links)

Coach

Vanaf februari 2022 mag ik na een dienstperiode van 13 jaar van part time me nu full time gaan storten op het coachen van CrossFit. 

Mijn ervaring in dienst van het Nederlandse leger heeft me enorm veel gebracht dat ik nu mag meegeven aan de leden van Kordaat. CrossFitten doe ik al 9 jaar. De kracht die ik onze leden meegeef is vooral het verstandig trainen op een intensiteit die jou past. Zelf heb ik een tijd geleden een vervelende blessure opgelopen, waardoor ik een tijdje uit de roulatie was. Inmiddels heb ik mezelf weer volledig opgetraind. Of het nu gaat om het maximale uit jezelf halen of jezelf na een blessure weer terug op niveau te trainen, we gaan er samen tegenaan 😉  

CrossFit Level 1 

 Tom Steenhagen van Tom’s voedingsadvies

Gewichtsconsulent & fysiotherapeut

Ik ben altijd met sporten bezig geweest. Vroeger was dit als fanatiek judoka en op latere leeftijd als rugbyer. Als toevoeging op rugby kwam ik ook in aanraking met CrossFit. Na een blessure in 2016 heb ik besloten mij volledig op CrossFit te gaan richten.

Als fysiotherapeut en gewichtsconsulent doe ik dan ook wat ik het liefst doe, namelijk: mensen begeleiden naar een gezonde(re) levensstijl. Want door sporten te combineren met gezonde voeding kun ook jij het beste uit jezelf halen!

Ik zit inhouse bij Kordaat  dus je kunt bij mij terecht als je lid van Kordaat bent (met korting!), maar ook als je niet sport bij Kordaat ben je meer dan welkom! Bel me voor een vrijblijvende afspraak op: 06-83596356

Neem eens een kijkje

Vind ons op social media

Neem Contact op