Begin vandaag

Start met beginnen

Start met beginnen.

Dat klinkt wellicht cryptisch? Toch is het simpel en doeltreffend en zijn wij er bij Kordaat een groot voorstander van. Voorbeeld? Ok, laten we dicht bij huis blijven, recent hebben we bedacht om wekelijks een Vlog te maken. We hadden direct ideeën en inspiratie maar ook randvoorwaarden, uitgangspunten , en wellicht ook excuses en wat niet meer. Op de dag zelf meerdere ‘takes’ gemaakt en met het eindresultaat misschien niet geheel tevreden maar we hebben het wel gepost, weet je waarom? Juist, start met beginnen!! We hebben de stap genomen, we zijn begonnen, hebben het de wereld in geslingerd ons kwetsbaar opgesteld en gevraagd om feedback. We zijn ‘gestart met beginnen’ omdat we geloven in het proces. Alleen tijdens het proces kunnen we feedback krijgen, beter worden, werken aan wat nog niet heel goed gaat etc. Leren en verbeteren is een proces, niet een uitkomst. Die uitkomst is het gevolg van bewust leren. Daarom zijn wij gestart met beginnen

Voor ons is dit een basis principe, start met beginnen. Start met beginnen bij Kordaat, met het oefenen van je air-squat, met het oefenen van je pull up, met het meedoen aan de work-outs etc.

  • Niet eerst fit worden om te starten met sporten bij Kordaat maar begin met starten, wij maken je fit.
  • Nog niet mobiel genoeg? Start met beginnen, wij maken je mobiel,
  • Niet sterk genoeg? Start met beginnen, wij maken je sterk,
  • Vind je het niet zo leuk om te sporten, start met beginnen en wij zorgen er voor dat je het leuk gaat vinden.
  • Wil je een maatje minder, start met beginnen, vraag hulp aan de coaches wij helpen je graag.

 

Kortom, start met beginnen, dan ben je op weg. Net als een boot die vaart of juist stil ligt aan het dok, welke kun je bijsturen? Juist degene die vaart, die is namelijk gestart met beginnen. Zonder te beginnen is er geen start, geen start van een proces. En het is juist dat proces waarin we kunnen helpen, waarin feedback mogelijk is, waar ervaring wordt opgedaan, ervaring die gebruikt kan worden om te veranderen, bij te sturen, te leren.

Daarom zijn wij toch begonnen met de Vlog, starten met beginnen. Waar ga jij vandaag mee van start om te beginnen? 

Tot snel in de box bij Kordaat!!!!

Wij bieden de volgende mogelijkheden aan:

CrossFit

Veelzijdig bewegen, sterk worden en sterk blijven, mobiliteit vergroten en werken aan een gezond lijf en een gezonde geest, CrossFit brengt het allemaal. CrossFit is de basis voor veel sporten en door de veelzijdigheid en intensiteit een perfecte modaliteit om te bewegen. Kom meedoen.

CrossFit Kids & Teens


Kids & Teens die veel bewegen leggen een goede basis voor een gezond, vitaal en sportief lang-leven. We gunnen het ze allemaal en het is super  leuk om te doen!!

We kennen groepen voor Kids en voor Teens. Kijk  bij ons aanbod.

Weightlifting

Olympisch gewichtheffen is de sport waarbij techniek, kracht en mobiliteit van groot belang zijn. We beoefenen het Snatchen en het Clean & Jerken. Twee bewegingen waarbij je zoveel mogelijk gewicht probeert te tillen. Heel dynamisch en atletisch. Het is een waanzinnig gave sport dus kom meedoen!!

Neem eens een kijkje

Vind ons op social media

Kordaat heeft momenteel twee locaties, beide in Almere. Met een abonnement mag je bij beide trainen, hoe gaaf is dat.  Dus,  1 abonnement en twee locaties om gebruik van te maken. 

Neem Contact op