de kern van Kordaat

Crossfit

Wat is CrossFit?

CrossFit is de trainingsmethode die functionele bewegingen toepast op een hoge intensiteit. De trainingen zijn elke dag anders. Er wordt gewerkt aan je algehele conditie en kracht door alle resultaten meetbaar te maken. CrossFit is werkelijk voor iedereen. Dit komt door de schaalbaarheid van de bewegingen. En door de goede schaalbaarheid boekt iedereen progressie!

Waarom Kordaat?

Jouw persoonlijke groei hebben wij hoog in het vaandel staan. Binnen Kordaat wordt daarom onder begeleiding van één van onze coaches gewerkt in de kleinste groepen van Almere! Door middel van de professionele coaching wordt met een scherp oog gelet op de technieken die worden toegepast, rekening houdend met jouw niveau en doel(en). Het principe dat wij aanhouden tijdens iedere les is: Techniek, consistentie in de techniek, en dan pas volgt intensiteit (hogere gewichten en snellere tijden).

Om in jouw specialistische wensen te voorzien biedt Kordaat geheel kosteloos gymnastiek en olympisch gewichthef lessen aan, zodat je jouw CrossFit ervaring tot een maximaal succes kunt maken!

Hoe begin ik?

Kom vooral jezelf eerst overtuigen tijdens een proefles. Om te starten bij Kordaat met CrossFit dien je eerst de beginnerslessen te doorlopen. Dit zijn twee lessen van 1,5 uur in het derde weekend van je eerste maand bij Kordaat. We leren je  de basis bewegingen van CrossFit, en geven je een klein voorproefje van wat je kan verwachten in de reguliere lessen.

Deze lessen vinden plaats in het derde weekend van de maand op zaterdag en op zondag van 11:30-13:00, de kosten hiervoor bedragen €75. Heb je een dergelijke beginnersles (of on-ramp) al gedaan bij een andere CrossFit Box, dan kan er in overleg worden besloten om de beginnerslessen over te slaan.

Houd jezelf niet tegen

Boek nu een gratis proefles

Kies je eigen tempo

crossfit Abonnementen

maandelijks opzegbaar

2X per week knallen

€65 per maand

3X per week stappen maken

€75 per maand

Onbeperkt genieten

€85 per maand

Professioneel opgeleid

Crossfit Trainers

Orlando Callender

Na 7 jaar achter een bureau en in de auto te hebben doorgebracht als vertegenwoordiger weet ik hoe het is om onvoldoende te bewegen. Uiteindelijk heb ik het roer flink omgegooid en van mijn hobby mijn werk gemaakt. Als trainer/coach en atleet heb ik ervaring op alle vlakken, van afvallen, tot revalideren, en van competitief trainen tot sportspecifiek trainen. Mijn doel is middels sport een ieder op zijn/haar eigen manier het maximale uit het leven te halen.

Je krijgt wat je nodig hebt, verpakt zoals alleen jij ervan kunt genieten!

Aalo Personal Trainer // CrossFit Level 1 // CrossFit Level 2 //
CrossFit Gymnastics // CrossFit Olympic Weightlifting // CrossFit Judges course

Trainer

Samantha DaSilva

Een aantal jaar geleden verhuisde ik naar Nederland, op zoek naar persoonlijke groei. Ik vond de ideale plek hiervoor uiteindelijk bij CrossFit Kordaat.

Mijn liefde voor bewegen maakte iets in mij wakker, een passie, een vuur. Uiteindelijk heeft dit me doen besluiten mijn baan als boekhouder te verlaten en Fulltime CrossFit coach te worden.

Als coach ben ik vooral geïnteresseerd in wat jou de persoon maakt die je vandaag bent, zodat ik je kan helpen de persoon te worden die je morgen wilt zijn!

CrossFit Level 1

Milou Dalmolen

Sport en bewegen is de rode draad door mijn leven, mijn passie. Na jarenlang competitief te hebben getennist ben ik in 2018 voor het eerst in aanraking gekomen met CrossFit. Uiteraard, liefde op het eerste gezicht! Van eenmaal per week, samen met veel tennis, naar elke dag CrossFit in combinatie met wat minder tennis. 

Vanwege mijn ervaring als tennis-, fitness- en personal coach stond ik dan ook al snel in de box als CrossFit coach. Het functioneren van het menselijk lichaam heb ik altijd al fascinerend gevonden. Na theoretische kennis te hebben vergaard door gestartte studies als Excercise Science, Sportspsychology en Humans Movement Sciences, ben ik de focus gaan leggen op het coachen.

Naast mijn doel als coach om het maximale uit jou te halen op zowel mentaal als fysiek vlak, sta ik ook voor plezier in de sport die jij beoefent. Ik zie je graag met een glimlach de box binnenlopen én weer verlaten!

“Don’t go through life, grow through life”

CrossFit Level 1 // CrossFit Level 2 // CrossFit Judges Course

Wat vinden mensen van ons

ervaringen

quote-2

Ik sport hier nu een jaar. Erg goede begeleiding door de kleine groepen, positieve trainers en leuke community. Nieuwe trainers worden door de Kordaat zelf opgeleid en dat merk je.

Paul Alma

Crossfitter

quote-2

No nonsense, super netjes, hard werken en een goede dosis plezier. Hele fijne gym. Progressie gegarandeerd.”

Reinout Priesterbach

Crossfitter

quote-2

Goede, enthousiaste en professionele coaching waarbij de techniek en kwaliteit bovenaan staat. Een fijne, enthousiaste, nu nog kleine, community. Serieus leuk trainen op je eigen niveau.

Tarifa Alberg

Crossfitter

Partners

Neem eens een kijkje

Vind ons op social media

Neem Contact op