de kern van Kordaat

Crossfit

 Wat is CrossFit?
CrossFit is functionele bewegingen toepast op een hoge intensiteit. De trainingen zijn elke dag anders. Er wordt gewerkt aan je algehele conditie en kracht door alle resultaten meetbaar te maken. CrossFit is werkelijk voor iedereen. Dit komt door de schaalbaarheid van de bewegingen. En door de goede schaalbaarheid boekt iedereen progressie!

Waarom Kordaat?
Jouw persoonlijke groei hebben wij hoog in het vaandel staan. Binnen Kordaat wordt daarom onder begeleiding van één van onze coaches gewerkt in de kleinste groepen van Almere! Door middel van de professionele coaching wordt met een scherp oog gelet op de technieken die worden toegepast, rekening houdend met jouw niveau en doel(en). Het principe dat wij aanhouden tijdens iedere les is: Techniek, consistentie in de techniek, en dan pas volgt intensiteit (hogere gewichten en snellere tijden).

Om in jouw specialistische wensen te voorzien biedt Kordaat geheel kosteloos gymnastiek en olympisch gewichthef lessen aan, zodat je jouw CrossFit ervaring tot een maximaal succes kunt maken!

Een thuisgevoel is wat we nastreven binnen iedere les, bij Kordaat train je alsof je in je huiskamer staat te sporten.

Hoe begin ik?
Kom vooral jezelf eerst overtuigen tijdens een gratis en geheel vrijblijvende proefles. Om te starten bij Kordaat met CrossFit dien je eerst de beginnerslessen te doorlopen. Dit zijn twee lessen van ieder 1,5 uur. Hierin leren we je  de achtergrond van CrossFit, hoe Kordaat dit toepast en de basis bewegingen van CrossFit.  Kortom: we maken je klaar voor wat je kunt verwachten in de reguliere lessen.

Deze lessen vinden plaats in het derde weekend van de maand op zaterdag en op zondag van 11:30-13:00, de kosten hiervoor bedragen €75. Heb je een dergelijke beginnersles (of on-ramp) al gedaan bij een andere CrossFit Box, dan is het volgen van deze lessen niet benodigd.

Ons rooster

Houd jezelf niet tegen

Boek nu een gratis proefles

Partners

Neem eens een kijkje

Vind ons op social media

Neem Contact op