de kern van Kordaat

"Misschien word ik nooit de sterkste, snelste of meest fitte..Maar ik werk het hardst!"
-Rich Froning-

 Wat is CrossFit?
CrossFit is functioneel bewegen toepast op een (relatieve) hoge intensiteit. CrossFit is een combinatie van gymnastiek, atletiek en (Olympisch) gewichtheffen. Iedere dag is anders. We werken aan jouw algehele conditie en kracht. CrossFit is werkelijk voor iedereen. Dit komt door de schaalbaarheid van de bewegingen. Je kunt dus op ieder niveau instappen, of je nu een doorgewinterd atleet bent of na lange tijd van de bank afkomt.

 Voeding
Aan de basis van een gezond lichaam en leven staat een gezond voedingspatroon. Je kunt 7 dagen per week bij ons terecht om te sporten, maar zonder goede voeding is het als een huis bouwen in het zand. Oftewel, zonder een solide fundament stort het binnen de kortste keren in elkaar.

Om hierin te kunnen voorzien heeft Kordaat haar eigen voedingsspecialist in huis om jouw gezonde avontuur compleet te maken en vanaf de basis goed aan te pakken. Kordaat leden krijgen korting, maar ook als je geen lid bent van Kordaat ben je welkom bij Tom Steenhagen. Kijk bij ‘Team Kordaat’ voor verdere informatie over Tom.

Waarom Kordaat?
Jij staat centraal. Naast jij als persoon willen we jouw wensen en doelen kennen, en door de kleinste groepslessen van Almere kunnen we hier gericht aan werken. Daarnaast werken we met slechts 2 fulltime coaches waardoor we iedereen door en door kennen..persoonlijk, de wensen, behoeften en doelen.

Het principe dat wij aanhouden tijdens iedere les is: Techniek, consistentie in de techniek, en dan pas volgt intensiteit (hogere gewichten en snellere tijden). Wij respecteren dat de ontwikkeling van ieder persoon anders is en sturen dus niet alleen op ons programma, maar geven wat jij nodig hebt. Een thuisgevoel is wat we nastreven binnen iedere les, bij Kordaat train je alsof je in je huiskamer staat te sporten!

De lessen duren 45 minuten. Een standaard les bestaat uit: losmaken/stretchen/warming up, uitleg van de bewegingen, workout en cooling down.

Vrijwel alle crossFit boxen starten met beginnerslessen, maar geen box in Almere heeft zulke kleine groepen als bij Kordaat. hierdoor kunnen we jou de persoonlijke aandacht garanderen. Beginnerslessen zijn bij ons niet nodig, en kun jij dus bij Kordaat direct met jouw sportieve avontuur starten!

Ons doel is jou gezond oud te laten worden middels training, voeding en mindset. Ook als je competitieve ambities hebt ben je van harte welkom bij Kordaat. We hebben een toffe competitiegroep die dagelijks hun grenzen opzoeken met een uitdagend programma.

Hoe begin ik?
We kunnen proberen je hier te overtuigen totdat we een ons wegen, maar daar wordt niemand fit van ;). Kom dus vooral jezelf eerst overtuigen tijdens een gratis en geheel vrijblijvende proefles.

Het lesrooster

Houd jezelf niet tegen

Boek nu een gratis proefles

Partners

Neem eens een kijkje

Vind ons op social media

Neem Contact op